![]() |
|||
Link :: 26.05.2007 :: 21:57 O mnie Gdybym był zarozumiały to bym coś napisał, a że nie jestem to to miejsce pozostawiam wolne Tobie... Komentuj(0) Link :: 27.05.2007 :: 08:46 I kolejny poranek. Zaczyna się kolejny bezużyteczny dzień na który wcale nie mam ochoty. Szkoda, że dzisiaj nie jest sobota. Tak, zdecydowanie lubie ten dzień, bo to jedyny, w którym nie musze nic robić... Ale niestety dzisiaj nie jest sobota więc jestem zdecydowanie nie w humorze ![]() Nie znosze niedzieli, bo zaraz po niej jest poniedziałek, którego naprawde nie znosze! Komentuj(1) Link :: 28.05.2007 :: 20:56 No i kolejny dzień... Z początku nie był wcale taki zły. Przyszedłem do szkoły i okazało się że jestem jedyny z klasy, który zaszczycił szkołę swoją obecnościa... Na szczęście w klasie, do której miałem dołączyć był Lodzik. Dzięki niemu ten dzień był zajebisty, ale do czasu gdy wróciłem do domu bo po jakichś 20 sekundach już byłem wkurzony... Dzień się kończy, a ja nawet zaczynam rozmawiać spowrotem z bratem. I tym optymistycznym akcentem kończę dzisiejszą notę i mam nadzieje że w jutro bedzie fajnie ![]() Komentuj(0) Link :: 29.05.2007 :: 21:25 Tak... zadziwiająco "inny" dzień... Nie jestem z niego za bardzo zadowolony aczkolwiek osiągnąłem pewien sukces. Pierwszy raz powiedziałem to co myśle... Może nie tak jak bym sobie to wyobrażał ale udało się ![]() Komentuj(1) Link :: 30.05.2007 :: 21:19 Z powodu głupoty właściciela podczas pisania: notka usunięta... edit by: mroczny Komentuj(1)
|
| ||